Paripa Csárda-Panzió
Szállás
Debrecen

Leírás

Panziónk

A csárda felett épített Panziónkban 6 szoba található. Több típusú szoba közül választhatnak a hozzánk látogató vendégek. Vannak két ágyas, három ágyas és négy ágyas szobáink is. A szobáink az étteremhez hű hangulatot tükrözik egyszerűségükkel, viszont minden megtalálható bennük, amelyre a szállóvendégeknek szükségük lehet.

Minden szoba saját fürdőszobával felszerelt. Mini bár és klíma is található bennük. Síkképernyős tv és fa bútorok szolgálják a kényelmet. Vendégeink kérhetnek reggelit is, amelyben tradicionális elemeket is megkóstolhatnak.

Faházaink

Az étterem mögött egy zárt udvarban találhatóak a Faházaink. Két kisebb és egy nagyobb faházunk közül választhatnak a vendégeink, amelyek 7 és 9 fősek. Ezek a családi bungallók is jól felszereltek: mini bár, síkképernyős tv és saját fürdőszoba is tartozik mindegyikhez.

Meleg hangulatot árasztanak magukból. A kisebb faházaink hálószobával és nappalival is rendelkeznek, valamint egy galéria található bennük. A nagyobb faházunk 2 szintes, amelynek a lenti szintjén egy hálószoba és a fürdőszoba van, valamint az emeleten található egy légtérben a nappali és a hálórész is.

A közös udvaron egy sütő-főzőhely van elhelyezve filagóriával, ahol lehet bográcsozni vagy akár szalonnát sütni. Ez a terület tökéletes lehet egy-egy legény- vagy leánybúcsú megrendezéséhez, esetleg kisebb társaságok elszeparált ünnepléséhez.


Kutyabarát hely vagyunk!

Házirend

Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények