Picitmás étterem és manufaktúra
Étterem
Balatonszőlős

Leírás

Ízleld meg a környék zamatát!

Nálunk a Picitmásban az első helyen mindig a minőség áll, holtversenyben a vendégek szeretetével. Szeretnénk, hogy a Picitmás éttermen és manufaktúrán keresztül megismerjétek a Balaton-felvidék borait, gazdálkodóit és kézműveseit.

A Picitmás étterem és manufaktúra 2022. május 12-én tárta ki kapuit. De nem csak egy étterem: játszótér várja a kisebbeket, nap- és nyugágyak pedig a felnőtteket.

Büszkék vagyunk rá, hogy a lehető legtöbb mindent a magunk erejéből állítunk elő a konyhán, és amit csak tudunk, mi termelünk meg a kertben. Házilag készül a tészták és a sütemények is.

Éttermünk dekorációja egyedi kézműves munka eredménye. Kis boltunkban lehetőséget biztosítunk környékbeli és távolabb élő mestereknek, hogy bemutassák és árusíthassák termékeiket. Hamarosan megérkeznek a környező településekről a házilag készült lekvárok, szörpök, melyek szintén elérhetők lesznek számotokra.

Kutyabarát étterem vagyunk!

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Kávé
Bor
Tea
Desszert
Limonádék
Leves
Alkoholos italok
Ebéd

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
12:00-20:00
Kedd
Zárva
Szerda
12:00-20:00
Csütörtök
12:00-20:00
Péntek
12:00-21:00
Szombat
12:00-21:00
Vasárnap
12:00-20:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.