Pólus Center
Bevásárlóközpont
Budapest

Leírás

A Föld legszerethetőbb Pólusa.

PÓLUS STORY Bizonyára sokan tudjátok, hogy a Pólus Center Magyarország második bevásárlóközpontja, 1996-ban nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. Az, hogy mi minden történt ebben a negyed évszázadban, mennyi fejlesztés és átalakítás ment végbe a házban és a házon, az leírhatatlan, viszont egy dolog örök, a Pólus vezetése mindig azon töri a fejét, hogy Nektek, a vásárlóknak, hogyan tudja a legjobban kielégíteni az igényeit és vágyait. A célunk az, hogy olyan bevásárlóközpontot üzemeltessünk, ahol a családok, a fiatalok, a gyerekek, nagymamák és nagypapák is jól érzik magukat, megtalálják a számukra fontos és értékes üzleteket, szolgáltatókat, és egy kellemes vásárlási élménnyel térjenek haza.

Házirend

A Pólus Bevásárlóközpont állatbarát üzletközpontként a jól szocializált kutyával és a házirend által engedélyezett egyéb állattal rendelkezők részére lehetőséget biztosít az állattulajdonosoknak, hogy négylábú társukkal együtt vegyék igénybe a bevásárlóközpont üzletkínálatát és szolgáltatásait. A minél harmonikusabb együttlét és a vonatkozó jogforrásoknak való megfelelés érdekében az alábbi házirendet minden állattal érkező köteles betartani.

A Pólus Bevásárlóközpont területére fajtától, mérettől, életkortól függetlenül kis- és nagytestű kutyák, macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb házi kedvencek is beléphetnek ill. mindazon üzletekbe bevihetők, amelyek ezt engedélyezik, kivéve az élelmiszert előállító és értékesítő helyiségeket, az ételudvar, valamint az ügyfélforgalmat bonyolító hivatalos, nyilvános helyiségeket.

Nem hozhatók be a Pólus területére madarak, vadállatok, egzotikus állatok, valamint haszonállatok.

A Plaza területének engedélyezett részére pórázzal felvezetve vagy hordozóban hozhatók be a kutyák. Kutyát csak olyan személy vezethet, aki az eb irányítására, kezelésére alkalmas.

A Pólus területének engedélyezett részére erre a célra megfelelő speciális hordozótáskában vagy ketrecben hozhatók be a macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb engedélyezett állatok.

Az állatot felvezető/behozó személy csak egészséges, jól szocializált, tiszta, ápolt állatot hozhat be a bevásárlóközpont engedélyezett területére oly módon, hogy az más testi épségét, egészségét ne veszélyeztesse, nyugalmát ne zavarja, félelmet ne keltsen és/vagy anyagi kárt ne okozzon. Veszélyes ebet kizárólag a harapás lehetőségét megakadályozó, biztonságos szájkosárral és a kibújást megakadályozó nyakörvvel/hámmal, két méternél nem hosszabb, nem kihúzható pórázon, a tartási engedélyben megjelölt személy felügyeletével szabad vezetni.

Az állatot vezető személynek fokozottan kell figyelnie a bevásárlóközpont rendjére és tisztaságára.

A Pólus területén az állat minden cselekedetéért a vezető/behozó személy, valamint az állat gazdája a felelős büntetőjogi, polgárjogi és szabálysértési vonatkozásban, így károkozás esetén is kizárólag a felvezetőt, behozót, illetve a gazdát terheli bárminemű kártérítési, kártalanítási felelősség.

A Pólus engedélyezett területére kizárólag chippel ellátott (amennyiben fajtájánál kötelező), minden kötelező oltással rendelkező állatot lehet behozni.

A felvezető/behozó személynek magával kell hoznia az állat oltási könyvét vagy az állat útlevelét, amelyet a Pólus szakszemélyzetének, valamint biztonsági személyzetének kérésére be kell mutatnia abból a célból, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a megfelelő oltások megléte.

A Pólus Bevásárlóközpont fenntartja magának a jogot, hogy bármikor szakember segítségével ellenőrizze az állat oltási könyvét/útlevelét és az azonosító chip meglétét.

A Pólus Bevásárlóközpont fenntartja magának a jogot arra, hogy a kutyát és az állatot felvezető/behozó személyt a bevásárlóközpont területéről kivezesse, ha a kutyát felvezető/behozó személy nem tudja felmutatni a kutya oltási könyvét/útlevelét; az állat, amennyiben fajtájánál előírás, nem rendelkezik azonosító chippel.

Amennyiben az állat a Pólus területén piszkít, azt a felvezető/behozó személynek kötelező feltakarítania és egyben a Plaza biztonsági/takarító személyzetének jelezni az eseményt és kérni fertőtlenítő takarítást.

A behozott állat által elkövetett sérülést okozó agresszió rendőrségi feljelentést von maga után. A fenti szabályok alól kivételt képeznek a jelzéssel ellátott segítő- és vakvezető kutyák.

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Állatbarát
Petshop

🐾 Gazdiknak

Kávé
Vásárlás
Gyorsétterem
Étterem
Desszert
Akadálymentesség
Parkolás
Wi-Fi
Divat
Mozi
Összes mutatása (13)

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
10:00-20:00
Kedd
10:00-20:00
Szerda
10:00-20:00
Csütörtök
10:00-20:00
Péntek
10:00-20:00
Szombat
10:00-20:00
Vasárnap
10:00-19:00

Térkép