Port Étterem és Panzió
Étterem
Balatonmáriafürdő

Leírás

Élvezze a balatonmáriafürdői kikötő egyedülálló hangulatát, miközben a modern konyha remekei teszik valódi gasztronómiai élménnyé a pillanatot.

A pár éve fast food vonalon működő PORT Burger és a PORT étterem egyesítésével a minőségi ételek és a modern konyha fogásai felé tolódott el az étlap kínálata, amire díjnyertes street food ételeink is időről időre visszatérnek.

A minőségi váltáshoz két olyan séf érkezett a konyhába Horváth András és Berki Zsolt személyében, akik kreativitásukat és kifinomult ízlésüket hónapról hónapra megmutatják tematikus hétvégéinken és a szezonális étlap összeállításakor. Az ételek kiemelkedő minőségét helyi termelők alapanyagai biztosítják.

Az étterem sikerét számos elismerés bizonyítja, hiszen az elmúlt években megszereztük az Év strandétele címet BalaToros hurka-kolbász triónkkal, de a Magyar Konyha és a Street Kitchen kedvenc balatoni helyei és kikötői éttermei közé is beválasztottak minket többször egymás után.

A PORT egész éves nyitvatartással és tematikus hétvégékkel teszi kínálatát még sokszínűbbé, hogy a vendégeknek mindig legyen okuk visszatérni hozzánk a déli parti gasztokikötőbe!Házirend

Kutyabarát étteremként és szálláshelyként kiemelten fontos számunkra négylábúitok  jóléte is, azonban ha tudjátok, hogy kedvencetek nem viseli jól a sok embert, akkor arra kérünk Titeket, hogy a rájuk és egymásra való tekintettel, ne a legforgalmasabb időszakokban üljetek be velük hozzánk vagy foglaljátok le előre asztalotokat kifejezetten valamelyik szélső, csendesebb asztalt kérve, hogy mindenki időtöltése nyugodt és zavartalan lehessen!  Köszönjük! 

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Étterem
Szállás

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
08:00-21:30
Kedd
08:00-21:30
Szerda
08:00-21:30
Csütörtök
08:00-21:30
Péntek
08:00-21:45
Szombat
08:00-21:45
Vasárnap
11:45-21:45

Térkép