Port Étterem és Panzió
Étterem
Balatonmáriafürdő

Leírás

Élvezze a balatonmáriafürdői kikötő egyedülálló hangulatát, miközben a modern konyha remekei teszik valódi gasztronómiai élménnyé a pillanatot.

A pár éve fast food vonalon működő PORT Burger és a PORT étterem egyesítésével a minőségi ételek és a modern konyha fogásai felé tolódott el az étlap kínálata, amire díjnyertes street food ételeink is időről időre visszatérnek.

A minőségi váltáshoz két olyan séf érkezett a konyhába Horváth András és Berki Zsolt személyében, akik kreativitásukat és kifinomult ízlésüket hónapról hónapra megmutatják tematikus hétvégéinken és a szezonális étlap összeállításakor. Az ételek kiemelkedő minőségét helyi termelők alapanyagai biztosítják.

Az étterem sikerét számos elismerés bizonyítja, hiszen az elmúlt években megszereztük az Év strandétele címet BalaToros hurka-kolbász triónkkal, de a Magyar Konyha és a Street Kitchen kedvenc balatoni helyei és kikötői éttermei közé is beválasztottak minket többször egymás után.

A PORT egész éves nyitvatartással és tematikus hétvégékkel teszi kínálatát még sokszínűbbé, hogy a vendégeknek mindig legyen okuk visszatérni hozzánk a déli parti gasztokikötőbe!Házirend

Kutyabarát étteremként és szálláshelyként kiemelten fontos számunkra négylábúitok  jóléte is, azonban ha tudjátok, hogy kedvencetek nem viseli jól a sok embert, akkor arra kérünk Titeket, hogy a rájuk és egymásra való tekintettel, ne a legforgalmasabb időszakokban üljetek be velük hozzánk vagy foglaljátok le előre asztalotokat kifejezetten valamelyik szélső, csendesebb asztalt kérve, hogy mindenki időtöltése nyugodt és zavartalan lehessen!  Köszönjük! 

Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
08:00-21:30
Kedd
08:00-21:30
Szerda
08:00-21:30
Csütörtök
08:00-21:30
Hamarosan zár
Péntek
08:00-21:45
Szombat
08:00-21:45
Vasárnap
11:45-21:45