Rétes étterem
Étterem
Vonyarcvashegy

Leírás

A kulináris élvezeteket mediterrán jellegű, látványkonyhás éttermünkben élvezheti egész nyáron! Magyaros grillételeinkkel, Vonyarcvashegy legjobb pizzáival, a Balaton legnagyobb hamburgerével, friss házi rétesekkel és további desszertkülönlegességeinkkel várjuk kedves Vendégeinket 1992 óta.

20 évvel ezelőtt egy nyaraló volt itt, a kertben málnabokor, dió-, és meggyfa, az utcán pedig kígyózó sorok a rétesért. Azóta sok minden változott. Minden évben fejlesztünk és nem elégszünk meg azzal amit eddig elértünk. A minőségi ételeken túl fontos a küllem, a hangulat. Ettől leszünk különlegesek, és többek, mint a Balatoni éttermek többsége. Számunkra az a legfontosabb mikor egy vendég megkapja az ételt, mosolyog majd a vacsora után elégedetten távozik.

Ez a mi felfogásunk. Nem több, nem kevesebb.


Csoportok és Rendezvények

​A Rétes – Balaton-parton, Vonyarcvashegyen egy idilli étterem, kellemes kerthelyiséggel biztosít lenyűgöző helyszínt esküvői vacsorának vagy a hajnalig tartó lakodalomnak. Céges rendezvények, családi események, ünneplések, születésnapok, évfordulók, ballagások alkalmával is gondolhattok ránk, ha emlékezetes estét szeretnétek.

Céges rendezvényt, osztálytalálkozót, esetleg baráti összejövetelt szeretne szervezni?

A Balaton-partján megtalálta az ideális helyszínt. Érdemes időben foglalni. Egy dolgot már az elején leszögezhetünk: nálunk a sör és a pálinka nem fogy el!

​Házassági évforduló alkalmával egy vacsorával lepné meg kedvesét?

Az étterem teraszán megbújik egy romantikus kis sarok, ahol el tudom képzelni az estét egy csokor vörös rózsa és egy üveg finom bor kíséretével, ahol a szerelmesek a pislákoló mécses fényeiben fel tudják idézni az elmúlt éveket.

​Esetleg esküvőről lenne szó?

A családias, meghitt hangulat nem véletlen: a 25 éves munka után ma ez már rutin. Hagyományos, magyar ízeket ugyanúgy kóstolhattok, mint különleges, gourmet ételeket. Így a lakodalmi ételsort is, ennek megfelelően, széles választékból állítjuk össze.

​Az étterem 160 férőhelyes a terasszal együtt, zárt részen 100 embernek tudunk helyet biztosítani.

​Nemcsak a helyszínt, az ínycsiklandozó minőségi vacsorát tudjuk ajánlani! Igény szerint segítségükre leszünk a házasulandóknak, ha esküvőszervezőt, fotóst, dekorost, ceremónia mestert, vagy akár szállást keresnek.

​A közelben dombra épített kápolna balatoni panorámával, valamint csónak-, és vitorláskikötő romantikus hangulata várja a szerelmes párokat. Ha szeretnétek hajón vagy hőlégballonon élménnyel teli képeket, ebben is a segítünk.


Tulajdonságaink

​Barátságos, közvetlen kommunikáció és rugalmas szervezés.

Hagyományos magyar vagy különlegesebb, gourmet ételekből összeállított menüsor.

Egyáltalán nem magas árak, ellenben a képeken látható minőség és igényesség magáért beszél.

Igény esetén tudunk ajánlani esküvőszervezőt, fotóst, dekorost, ceremónia mestert, cukrászdát és szállást.

Néhány lépésre van tőlünk a Balaton egy nádasban megbújt romantikus csónakkikötővel, és egy dombra épült kápolna mesés balatoni panorámájával.

Vitorlás- vagy hajókirándulással egybekötött szertartás.


Hőlégballonon mondanátok ki az igent? Igen!

​Ha nem győztek meg a leírtak, akkor látogassatok el facebook vagy instagram oldalunkra, ahol további képek segítségével és vélemények alapján ismerhettek meg jobban minket.

Az étterem méretei

​20 férőhelyes belső terem

70-80 férőhelyes zárható, fedett terasz

70 férőhelyes nyitott terasz
Házirend

Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
10:00-22:30
Kedd
10:00-22:30
Szerda
10:00-22:30
Csütörtök
10:00-22:30
Péntek
10:00-22:30
Szombat
09:00-22:30
Vasárnap
09:00-22:30