Rév Büfé
Étterem
Dunakeszi

Leírás

A Rév büfé Dunakeszi Duna-partján fekvő, gyönyörű panorámás, kutyabarát vendéglátóhely. Halas büfé, egy kicsit másképp.

Tízórai, ebéd vagy vacsora? De ha csupán egy pohár frissen csapolt nedű kíséretében szeretné megbeszélni a hosszú és nehéz napot, akkor is nálunk a helye. Hangulatos környezetben ínycsiklandozó fogások.

Kellemes kültéri helyiségünk szép időben különösen hangulatos, de télen is gyönyörködhetünk a suhanó Duna szépségében egy forró csokival vagy forralt borral a kezünkben.

Kóstolja meg a szakácsaink által szeretettel elkészített salátákat és finom frissen sültek valamelyikét. Kóstolja meg kedvelt hamburgerjeinket vagy sajtunkat és friss kávéinkat, frissítő söreinket, alkoholos italainkat, kiváló borainkat, kézműves söreinket vagy forró teáinkat.

A valódi káprázatról hűsítő fagylaltunk ( télen-nyáron egyaránt! ), finom fánkjaink és gofrink gondoskodik, melyeket desszertként vagy étkezések között is elfogyaszthat. Ingyenes WIFI-szolgáltatást kínálunk, hogy zökkenőmentesen böngészhessen. Izgalmas gyereksarkot alkottunk sok játéklehetőséggel a gyerekeknek, hogy étkezés előtt és után is legyen számukra program. Kialakított dohányzó részleg várja dohányzó vendégeinket!

A házi kedvencek se maradjanak otthon mert szívesen látott vendégek nálunk. Várjuk őket szeretettel, ha megszomjaznak a vizes táljaink szinte kimeríthetetlenek és jutalomfalat is vásárolható.

Díjmentes parkolás, akadálymentesített tér, házhozszállítás...és lenne mit mesélni még :)

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Eledel

🐾 Gazdiknak

Kávé
Bor
Hamburger
Tea
Étterem
Sör
Akadálymentesség
Parkolás
Wi-Fi
Kézműves sör
Összes mutatása (11)

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
10:00-22:00
Kedd
10:00-22:00
Szerda
10:00-22:00
Csütörtök
10:00-22:00
Péntek
10:00-22:00
Szombat
10:00-22:00
Vasárnap
10:00-22:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.