Rókavár Vendégház
Szállás
Csánig

Leírás

KAPCSOLÓDJ KI NÁLUNK!

Stílusos pihenésre, teljeskörű feltöltődésre vágysz, esetleg szeretnéd jobban megismerni a környéket? Akkor a legjobb helyen vagy! Mi vagyunk Bella és András, a Rókavár Vendégház tulajdonosai. Szeretnénk, ha te is kikapcsolnál és feltöltődnél nálunk, hogy újult erővel vághass neki a mindennapoknak! Ide bármikor visszajöhetsz, szeretettel várunk otthonunkban!

A Rókavár csendes, nyugalmat árasztó helyszín, mely tökéletes a megfáradt utazónak. Csánig távol van a város zajától, udvara és wellness-részlege a béke szigete. Merülj el a jacuzzi habjában, vagy élvezd a kilátást a diófa árnyékából! Itt minden úgy lett tervezve, hogy segítsen elfeledtetni veled a külvilágot. Akár pároddal, akár a baráti társasággal látogatsz el hozzánk, a kikapcsolódás garantált!

Csánig és környéke nagyon sok kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára. A közelben több termálfürdő, vulkánpark, horgásztó és történelmi helyszín is található.

Bella

Bella vagyok, 33 éves, recruitment team lead, gasztroblogger és még sokminden más. Férjemmel Hollandiában telepedtünk le, de gyökereinktől nem szerettünk volna elszakadni. Mivel én zalai vagyok, férjem soproni, a két megye közt szerettünk volna találni egy oázist, ahol nyugodt heteket tölthetünk el szeretteink körében. így találtunk rá Csánigra, és döntöttük el, hogy otthonunkat megosztjuk másokkal is. A lakberendezés és a kert teljes mértékben az én ízlésem tükrözi.

András

Andrásnak hívnak, 35 éves vagyok, és én is HR területen dolgozom.

Mikor először láttuk meg a házunk hirdetését, a kandalló és a kert egyből megfogott minket. Megkértük a családunkat, hogy nézzék meg az ingatlant a nevünkben, és mondják el a véleményüket. Mikor a visszajelzés pozitív volt, azonnal hazautaztunk, hogy személyesen is lássuk és döntést hozhassunk, megvesszük-e. A helyszínen beleszerettünk, és a többi történelem... egy hosszabb felújítást követően 2021 februárjában készült el a nyaraló, és hosszas tanakodást követően megegyeztünk, hogy szeretnénk kiadni. Egy egyedi és nyugodt, relaxációra alkalmas környezetet alakítottunk ki, ahol mindenki nyugodtan feltöltődhet. A kis kádárkockánk új életet kapott, és most izgatottan várjuk vendégeinket.

ÉS HOGY MIÉRT RÓKAVÁR?

Nagyon sokat gondolkoztunk, hogyan nevezzük el a vendégházunkat, de egyiket sem éreztük az övének. Mikor először ott voltunk, fél füllel hallottuk, hogy azt mondják, van egy rókavár is a közelben, de ennek nem tulajdonítottunk különösebb jelenséget. Egészen addig a napig nem, míg felújítónk el nem küldött egy képet, amin egy fiatal róka a tetőnkön napozva élvezi a téli nap bágyadt sugarait. Ez el is döntötte a kérdést - legyen a neve Rókavár!

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Állatbarát
Játék
Fekhely

🐾 Gazdiknak

Szállás
Parkolás
Pihenés
Jakuzzi
Szauna
Kerti bútor

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.