Sarki Fűszeres
Étterem
Budapest

Leírás

Kávézó, reggeliző, étterem, borbár, gourmet delicatesse üzlet, közösségi tér, vagy csak egy különleges hangulatú hely az „Újlipótban”?

Ezek mind mi vagyunk. Szerencsések vagyunk, mert a Sarki Fűszeres lehetőséget ad számunka az önmegvalósításra. Itt szabadon engedhetjük vendéglátás iránt érzett szenvedélyünket, tiszteletünket. Ennek köszönhetjük azt, hogy napról napra ugyanazzal az odaadással, figyelemmel, türelemmel és jó kedvvel lessük vendégeink kívánságait. Ez a szenvedély ruház fel bennünket azzal a képességgel, hogy vendégeinkre valódi vendégként, barátként tekinthessünk.

Örömet okoz számunka, ha látjuk szemükben az elégedettséget és azt, hogy a nálunk kapott kényeztetés értő és érző közönségre talált.


DELICATES

Az emberi elme összetett. Egy-egy emlék, érzések és pillanatok halmazából összeadódva vésődik memóriánkba. Ha magunkba tekintünk és visszagondolunk életünk egy fontos pillanatára, ami egy étkezéshez kapcsolódik, mindig fel tudjuk idézni, hogy mit ettünk, mit ittunk. Legyen az alkalom egy születésnap, házassági évforduló, leánykérés, munkahelyi ünnepség, karácsonyi vacsora, mind olyan alkalom, melyre emlékezni kívánunk és azt szeretnénk, hogy az emlék tökéletes legyen. A tökéletesség tervezést és odafigyelést igényel. Mi ennek csak egy szeletét, de igen fontos szeletét adhatjuk. Olasz, Francia, Magyar bor, sajt és húskülönlegességek széles választékával állunk vendégeink rendelkezésére. Bátran kérd kollégánk segítségét, mondd el milyen eseményhez, társasághoz, érzés megteremtéséhez keresed a megfelelő alapanyagokat, félkész vagy kész ételeket, italokat. Biztosíthatjuk, hogy professzionális támogatásunk segítségével az eseményhez az általad elképzelt kiváló és kifinomult ízvilág társul a megálmodott pillanat élményével.


Reggeliző & Étterem

Konzervatív liberalizmus. Tiszteljük a hagyományokat, de nyitottak vagyunk az újdonságok beemelésére. Reggeli kínálatunk hagyományos értékéken alapul, hagyományos elkészítési módok felhasználásával. Bár ebéd és vacsora kínálatunkban szereplő ételeink elkészítése során teret kap az új hullám és némi konyhai rafinéria, ételkínálatunk jellemzésére leginkább a magabiztosság és letisztult ízvilág jelzők alkalmazását tartjuk a legmegfelelőbbnek.

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Kutyamenü

🐾 Gazdiknak

Bor
Étterem
Kávé

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
09:00-15:00
Kedd
08:00-18:00
Szerda
08:00-20:00
Csütörtök
08:00-20:00
Péntek
08:00-20:00
Szombat
08:00-21:00
Vasárnap
09:00-21:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.