Semmi Extra Bartók
Étterem
Budapest

Leírás

A Semmi Extra étterem gondolata négy barát fejéből pattant ki 11 évvel ezelőtt a Velencei-tó partján. Azóta töretlen lendülettel dolgozunk azon, hogy olyan helyet hozzunk létre számotokra, ahol jól tudjátok érezni magatokat a barátaitokkal, egy pohár sörrel a kezetekben vagy a család minden tagjával egy vasárnapi ebéd alkalmával is.

Jelenleg két étteremmel várunk titeket a hét minden napján. Míg a Bartók Béla úti egységünk megmaradt egy könnyed, street foodos helynek, addig a Lajos utcában a jól ismert hamburgerek, lepények mellett bistro konyhával is várunk benneteket. Mindkét éttermünket úgy alakítottuk ki, hogy a kisebb-nagyobb társaságok és a családok is otthon érezhessék magukat, ezért legfiatalabb vendégeinket gyerekmenüvel és gyereksarokkal várjuk. No és persze négylábú kedvenceiteket sem kell otthon hagynotok, ha beugranátok hozzánk enni vagy csak inni egy jót.


Semmi Extra Bartók

Gasztrokocsmánkat 9 éve nyitottuk meg a régi Bartók mozi helyén. Ennek állítanak emléket a belső terünkben elhelyezett székek, amelyekbe belesüppedve fogyaszthatjátok el, házi pékáruinkból készülő hamburgereket, lepényeket, quesadillakat. Ezenkívül hetente változó ebédmenüvel is várunk benneteket. Ameddig elkészülnek a fogások, a legkisebbeket játszósarokkal várjuk. Kutyabarát hely vagyunk, így a család négylábú tagjait is szívesen fogadjuk. Tavasztól-őszig, ameddig az idő engedi, a nyüzsgő Bartók Béla útra néző teraszunkon is elfogyaszthatjátok ételeiteket.

Házirend

Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
11:30-23:00
Kedd
11:30-23:00
Szerda
11:30-23:00
Csütörtök
11:30-23:00
Péntek
11:30-23:00
Szombat
12:00-23:00
Vasárnap
12:00-23:00