Semmi Extra és egy kis Kert
Étterem
Budapest

Leírás

A Semmi Extra étterem gondolata négy barát fejéből pattant ki 11 évvel ezelőtt a Velencei-tó partján. Azóta töretlen lendülettel dolgozunk azon, hogy olyan helyet hozzunk létre számotokra, ahol jól tudjátok érezni magatokat a barátaitokkal, egy pohár sörrel a kezetekben vagy a család minden tagjával egy vasárnapi ebéd alkalmával is.

Jelenleg két étteremmel várunk titeket a hét minden napján. Míg a Bartók Béla úti egységünk megmaradt egy könnyed, street foodos helynek, addig a Lajos utcában a jól ismert hamburgerek, lepények mellett bistro konyhával is várunk benneteket. Mindkét éttermünket úgy alakítottuk ki, hogy a kisebb-nagyobb társaságok és a családok is otthon érezhessék magukat, ezért legfiatalabb vendégeinket gyerekmenüvel és gyereksarokkal várjuk. No és persze négylábú kedvenceiteket sem kell otthon hagynotok, ha beugranátok hozzánk enni vagy csak inni egy jót.


Semmi extra és egy kis kert

Lajos utcai éttermünk egy családias hangulatú hely. Ételeink alapját itt is a street food képezi, azonban kiegészült egy évszakonként változó bistro kínálattal, amely akár egy ünnepi ebéd vagy vacsora alapja is lehet. Pékeink itt készítik nap mint nap a hamburgerbucikat, lepényeket, tortillakat. Ezt a folyamatot láthatjátok is a vendégtérből. Az étteremből kilépve egy igazán hangulatos, belső kerttel várunk benneteket, hogy ameddig az időjárás is engedi a szabad ég alatt fogyaszthassátok el ételeiteket elbújva a város zajától. Fontos számunkra, hogy a család minden tagja jól érezze magát nálunk, így gyermeksarokkal és külön menüvel is készültünk legfiatalabb vendégeink számára. Kutyabarát hely vagyunk, úgyhogy senkinek sem kell kimaradnia a Semmi Extra élményből.

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Bor
Étterem
Kávé
Sör
Alkoholos italok

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
11:30-23:00
Kedd
11:30-23:00
Szerda
11:30-23:00
Csütörtök
11:30-23:00
Péntek
11:30-23:00
Szombat
12:00-23:00
Vasárnap
12:00-23:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.