Sessions at Hard Rock Hotel Budapest
Étterem
Budapest

Leírás

Hozd lázba érzékszerveid a Hard Rock Hotel új éttermében, a Sessions-ben!

Élvezd a magyar és nemzetközi tradíciók inspirálta ételeket díjnyertes séfpárosunk, Lipták Tamás és Sziszik István konyhaművészeti remekeinek köszönhetően, a Nagymező utcában. Étlapunkon megtalálod a Hard Rock hotelek világát idéző jellegzetes fogásokat a világ minden tájáról, legyen az ázsiai, amerikai, mexikói, megfűszerezve egy csipetnyit a hazai klasszikus fogásokkal is.

Nálunk a látványkonyha mellett élőzene és pezsdítő bisztró dizájn vár rád.

Egy belvárosi séta után, az Andrássy úthoz közel, a Sessions étterem amerikai hangulatot idéző bárpultjánál üldögélve engedd, hogy koktélkülönlegességeinket vagy széles gin tonic választékunkat élvezve, átjárjon az elegáns és mégis könnyed enteriőrből áradó felszabadult életérzés. Borbárunk kiváló magyar és nemzetközi borai pedig az ebéd vagy vacsora tökéletes kísérői lehetnek.

Házi kedvencedet sem kell otthon hagynod, hozzánk bátran elkísérhet. A Sessions kutyabarát étterem és a Hard Rock Hotelben szívesen látják négylábú társadat is.NYITVATARTÁS

Reggeli: Hétfő-Vasárnap: 6.30 - 11.00

Ebéd: Hétfő-Vasárnap: 12.00 - 15.00

Vacsora: Hétfő-Csütörtök: 18.00 - 23.00, és Péntek-Vasárnap: 18.00 - 00.00

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Étterem

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.