Szeged Pláza
Bevásárlóközpont
Szeged

Leírás

Szeged az ország déli részén elterülő történelmi város, ám érdemes a látványosságok és a programok között pihenés céljából belátogatni a Szeged Plazába. A festői tó környezetében elhelyezkedő üzletház nők, férfiak és gyerekek számára is egyformán tökéletes kikapcsolódási lehetőséget biztosít, hiszen változatos üzleti kínálattal várjuk a vásárlókat.A ruházati üzletek és ékszer üzletek a legmodernebb trendnek megfelelő igényeket elégítik ki. A mozi 9 teremben várja a szórakozni vágyókat, valamint gondoltunk a nagy shopping körúton megfáradó, megéhező vásárlókra is.

Az egyszintes szórakoztató- és bevásárló központ 2003-ban nyitotta meg kapuit és az óta is folyamatosan bővülő kínálattal és program lehetőségekkel várja a vásárlókat. A Plaza alatt elhelyezkedő parkolókat pedig díjmentesen lehet igénybe venni.


Házirend

Házirend állattal érkezők számára

A Szeged Plaza állatbarát üzletközpontként a jól szocializált kutyával és a házirend által engedélyezett egyéb állattal rendelkezők részére lehetőséget biztosít az állattulajdonosoknak, hogy négylábú társukkal együtt vegyék igénybe a bevásárlóközpont üzletkínálatát és szolgáltatásait. A minél harmonikusabb együttlét és a vonatkozó jogforrásoknak való megfelelés érdekében az alábbi házirendet minden állattal érkező köteles betartani.

1. A Szeged Plaza területére fajtától, mérettől, életkortól függetlenül kis- és nagytestű kutyák, macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb házi kedvencek is beléphetnek ill. mindazon üzletekbe bevihetők, amelyek ezt engedélyezik, kivéve az élelmiszert előállító és értékesítő helyiségeket, valamint az ügyfélforgalmat bonyolító hivatalos, nyilvános helyiségeket.

2. Nem hozhatók be a Szeged Plaza területére madarak, vadállatok, egzotikus állatok, valamint haszonállatok.

3. A Plaza területének engedélyezett részére pórázzal felvezetve vagy hordozóban hozhatók be a kutyák. Kutyát csak olyan személy vezethet, aki az eb irányítására, kezelésére alkalmas.

4. A Szeged Plaza területének engedélyezett részére erre a célra megfelelő speciális hordozótáskában vagy ketrecben hozhatók be a macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb engedélyezett állatok.

5. Az állatot felvezető/behozó személy csak egészséges, jól szocializált, tiszta, ápolt állatot hozhat be a bevásárlóközpont engedélyezett területére oly módon, hogy az más testi épségét, egészségét ne veszélyeztesse, nyugalmát ne zavarja, félelmet ne keltsen és/vagy anyagi kárt ne okozzon. Veszélyes ebet kizárólag a harapás lehetőségét megakadályozó, biztonságos szájkosárral és a kibújást megakadályozó nyakörvvel/hámmal, két méternél nem hosszabb, nem kihúzható pórázon, a tartási engedélyben megjelölt személy felügyeletével szabad vezetni.

6. Az állatot vezető személynek fokozottan kell figyelnie a bevásárlóközpont rendjére és tisztaságára.

7. A Szeged Plaza területén az állat minden cselekedetéért a vezető/behozó személy, valamint az állat gazdája a felelős büntetőjogi, polgárjogi és szabálysértési vonatkozásban, így károkozás esetén is kizárólag a felvezetőt, behozót, illetve a gazdát terheli bárminemű kártérítési, kártalanítási felelősség.

8. A Szeged Plaza engedélyezett területére kizárólag chippel ellátott (amennyiben fajtájánál kötelező), minden kötelező oltással rendelkező állatot lehet behozni.

9. A felvezető/behozó személynek magával kell hoznia az állat oltási könyvét vagy az állat útlevelét, amelyet a Szeged Plaza szakszemélyzetének, valamint biztonsági személyzetének kérésére be kell mutatnia abból a célból, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a megfelelő oltások megléte.

10. A Szeged Plaza fenntartja magának a jogot, hogy bármikor szakember segítségével ellenőrizze az állat oltási könyvét/útlevelét és az azonosító chip meglétét.

A Szeged Plaza fenntartja magának a jogot arra, hogy a kutyát és az állatot felvezető/behozó személyt a bevásárlóközpont területéről kivezesse, ha

a kutyát felvezető/behozó személy nem tudja felmutatni a kutya oltási könyvét/útlevelét;

az állatot felvezető/behozó személy a Házirend 6. és/vagy 7. pontját megszegi;

az állat, amennyiben fajtájánál előírás, nem rendelkezik azonosító chippel.

11. Amennyiben az állat a Szeged Plaza területén piszkít, azt a felvezető/behozó személynek kötelező feltakarítania és egyben a Plaza biztonsági/takarító személyzetének jelezni az eseményt és kérni fertőtlenítő takarítást.

12. A behozott állat által elkövetett sérülést okozó agresszió rendőrségi feljelentést von maga után.

13. A fenti szabályok alól kivételt képeznek a jelzéssel ellátott segítő- és vakvezető kutyák.

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Étterem
Gyorsétterem
Kávé
Vásárlás
Wi-Fi
Parkolás
Mozi

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
09:00-17:00
Kedd
05:00-20:00
Szerda
05:00-00:00
Csütörtök
05:00-20:00
Péntek
05:00-20:00
Szombat
07:00-20:00
Vasárnap
07:00-01:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.