Szombathelyi Állatkórház
Állatorvos
Szombathely

Leírás

A Szombathelyi Állatkórház hétköznap, hétvégén és ünnepnap egyaránt fogadja a kisállatokat és gazdáikat. Állatkórházunk Vas megye legnagyobb és legjobban felszerelt állatorvosi létesítménye. Betegeink nagyobb része Vas megyéből érkezik, de kifejezetten sok páciensünk van a Nyugat-Dunántúli régióból, Győr-Sopron, Zala és Veszprém megyéből.

A 300 m²- en elhelyezkedő három vizsgáló helyiség, egy dupla kezelő, egy kétasztalos műtő, laboratórium, valamint külön műszeres szoba, kiegészülve váróval, recepcióval, kórteremmel tökéletes helyszínt biztosítanak a gyógyításhoz.

Az állatorvosi rendelő és kórházi rész mellett állatgyógyszertárés kutyakozmetika is várja a kis kedvenceket és minden állatbarátot.

Állatorvosaink, asszisztenseink és kutyakozmetikusaink igyekszenek mindent megtenni a lehető legmagasabb szintű ellátásért. Munkatársaink folyamatos szakmai fejlődését szakirányú másoddiplomák megszerzése, specializáció, kongresszusokon, továbbképzéseken való rendszeres részvétel biztosítja. Publikációink nagy száma, rendszeres nyomtatott sajtós, televíziós és rádiós megjelenéseink is jelzik, mennyire fontosnak tartjuk a felvilágosító tevékenységet.

Felszereltségünk országos összehasonlításban is kivételes. Az eszközparkot folyamatosan fejlesztjük, ehhez többször is sikerült pályázati támogatást nyerni. Profi ultrahang berendezés, video-endoszkóp, magas frekvenciás röntgen, számítógépes EKG és vérvizsgáló labor automaták műszerparkunk legfontosabb darabjai.

A szakmai tudáshoz és a tárgyi feltételekhez barátságos légkör, a munkatársak odafigyelése és gondoskodása párosul, hogy a kis kedvencek és gazdáik minden körülmények között jól érezzék magukat.

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Sebészet
Belgyógyászat
Állatpatika
Útlevél
Szülészet
Fogászati kezelések
Védőoltások
Szemészet
Állatszállítás

🐾 Gazdiknak

Vásárlás
Parkolás

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
08:00-20:00
Kedd
08:00-20:00
Szerda
08:00-20:00
Csütörtök
08:00-20:00
Hamarosan zár
Péntek
09:00-18:00
Szombat
09:00-18:00
Vasárnap
08:00-20:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.