Tisza-tavi Mancsos Pancsoló
Strand
Tiszafüred

Leírás

Természetesen az ország más területén is vannak kutyás strandok, de a tiszafüredit az értékelések alapján az ország legjobbjai közé sorolták az itt megforduló kutyatulajdonosok, így kisebb rizikóval indulhatsz neki a kutyás nyaralásnak.

Közel fél hektár területű, füves, kissé fás terület a Holt-Tisza partján. Mivel a strand nagy területen terül el, így a kutyád szabadon futkározhat és játszhat. A fák lombjai árnyékot biztosítanak a meleg nyári napokon, így ti is kellemesen pihenhetitek ki a nap fáradalmait.

A vízpart agyagos, így fel kell készülni, hogy sem a kutya, sem a gazdi nem ússza meg dagonya nélkül. A víz lassan mélyül, így a kisebb kutyák is biztonságosan fürdözhetnek, de a nagyobb kutyák is találnak úszásra alkalmas részt.

Sajnos, vizesblokk nincs a tiszafüredi kutyás strand területén, így még egy kézmosás sem megoldott. Van azonban öltöző, ami lehetőséget biztosít arra, hogy kényelmesen átöltözhessetek. Igény esetén a közeli szabadstrandon, vagy a kerékpáros pihenőhelyen lévő mosdókat lehet használni.

Miért keresd fel tiszafüredi Mancsos Pancsolót?
 • Közös szórakozás: lehetőséget biztosít a kutyák és gazdik számára a közös szórakozásra és kikapcsolódásra.

 • Mozgás: a szabadban való tartózkodás és mozgás elengedhetetlen a kutyák egészsége és jó közérzete szempontjából.

 • Szocializáció: a kutyák a strandokon találkozhatnak más kutyákkal és emberekkel, amely elősegíti a szocializációjukat és az új helyzetekhez való alkalmazkodásukat.

 • Kikapcsolódás: a vízparti levegő és a víz pozitív hatással van mind a kutyák, mind a gazdik mentális egészségére és kikapcsolódására.

 • Biztonság: zárt területen találhatók, ezért biztonságosak a kutyák és emberek számára egyaránt.

 • Élmény: nagyszerű élményt nyújtanak a kutyáknak és gazdáiknak egyaránt.

Kinek nem ajánlott a kutyás strand Tiszafüreden?
 • Azoknak az embereknek, akik félnek idegen kutyáktól.

 • Kisgyermekekkel, akik félnek az idegen kutyáktól, mert az idegen kutyák jelenléte tovább fokozhatja a félelmüket.

 • Azoknak a gazdiknak, akik nem tudják irányítani a kutyájukat, így nagy az esélye, hogy a kutya zavarni fogja mások nyugalmát.

Milyen kutyával nem ajánlott a kutyás strand látogatása?
 • Agresszív kutyákkal: akiknek a viselkedése más kutyákkal vagy emberekkel szemben támadó, fenyegető, vagy harcias, nem ajánlott a kutyastrand látogatása.

 • Pánikolós, vagy szorongó kutyákkal: a túlzottan félős, szorongó kutyákkal, akiket megrémít a strand nyüzsgése, a többi kutya és az ember jelenléte, nem élményt, hanem stresszt okoz a kutyastrandon tartózkodás.

 • Túl fiatal kutyákkal, akiknek még nincs teljesen kialakult immunrendszere, és nagyobb eséllyel fertőződhetnek meg.

 • Kutyákkal, akiknek a bőre érzékeny a napsugárzásra: az árnyék nélküli területeken, az erős napsugárzásban könnyen leéghetnek azok a kutyák, akiknek túl érzékeny a bőre.

 • Beteg kutyákkal: akik betegek vagy láthatóan rossz állapotban vannak, nem javasoljuk a kutyastrand látogatását, mert könnyen terjeszthetnek betegséget más kutyákra.

 • Kutyákkal, akiknek szív- és/vagy légzőszervi problémái vannak: a nagyobb fizikai aktivitás és a forró időjárás megterhelheti őket.

 • Kutyákkal, akiknek problémájuk van a fülükkel, vagy a szemükkel: a strandolás során könnyen bejuthat a víz a fülükbe vagy a szemükbe, ami további problémákat okozhat.

Házirend

Kutyáddal légy előzékeny, ha már mások ott vannak, egyeztessétek le, kinek milyen vérmérsékletű és nemű a kutyája. A kutyastrand partszakasz több, mint 150 méter hosszú, ha úgy érzed nem ideális kutyádnak a társasgá, húzódj a másik végére.

A kutyád ürülékét soha ne hagyd a parton, tedd az erre szolgáló zacskóba, majd a szemetesbe. És persze te se szemetelj, mert a kutyastrand az árterületen helyezkedik el, a széthagyott szemetet áradáskor a Tisza továbbviszi.

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Játék
Strand
Akadálypálya

🐾 Gazdiknak

Piknik
Strand

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
00:00-00:00
Kedd
00:00-00:00
Szerda
00:00-00:00
Csütörtök
00:00-00:00
Péntek
00:00-00:00
Szombat
00:00-00:00
Vasárnap
00:00-00:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.