VakVarjú Étterem
Étterem
Budapest

Leírás

Egy hely, ahol jó (l)enni!

Köszönjük, hogy betért hozzánk! Tisztában vagyunk vele, hogy ezzel különleges kapcsolatba kerültünk. Éppen ezért legelőször is egy magyarázattal tartozunk.

Vajon mi az a „vakvarjú”? Ropogós szélű kemencés lángos, középen gazdag feltéttel, ismerős ízekkel. Tudjuk, miféle jómadár, mi sütjük a legjobbat a városban.

Így aztán mi vagyunk a másik Vakvarjú, nagy V-vel. Középen, a lelke legmélyén hagyományos, magyaros, otthonos. Körül pedig ropogós, friss, sok-sok újító szemlélettel. A kellemes hangulathoz nálunk hozzátartozik az élő zongorajáték esténként. Borkínálatunkban is az egyediségre törekedtünk, elhoztuk a magyar borrégiók legjobbjait és szemezgettünk a nemzetközi kínálat izgalmas tételeiből.

Étterem, ahol Vendégeink mindig otthon érezhetik magukat. Legyen szó üzleti ebédről, baráti találkozóról vagy a gyerekekkel elköltött vasárnapi ebédről.

A kellemes hangulathoz nálunk hozzátartozik az élő zongorajáték esténként.

„Konyhámban izgalmas ételeket készítünk a modern magyar gasztronómia jegyében. Az ízek, a színek és az illatok igazi harmóniájára törekszünk, és bátran válogatunk a szezon legfrissebb alapanyagaiból. Horváth Attila, a VakVarjú Pest konyhafőnöke.

Otthonos hangulat, esténként élő zongorajáték, gyermeksarok, kellemes légkör és magyaros ízek egy csipetnyi élménnyel – ezt ígérjük a belvárosi VakVarjú étteremben.


A Paulay Ede utcai VakVarjú mindig különleges helyet foglalt el a szívünknek. Ez volt a cégcsoport első étterme, itt jelentek meg mindig a legújabb varjúságok. Büszkék vagyunk arra, hogy mára nemcsak a magyar vendégek, hanem a külföldi turisták számára is az egyik kedvelt belvárosi étterem lett. 

Hisszük, hogy a vakvarjús filozófiánk, az otthonos, kedves és bohém miliő, illetve a magyar gasztronómia kitűnő fogásai járultak hozzá ahhoz, hogy vendégeink elégedetten távozzanak és jó szívvel ajánlják éttermünket másoknak.

Büszkék vagyunk arra, hogy a VakVarjú éttermekben mindenkit törzsvendégként köszönthetünk, akkor is, ha évente egyszer vagy havonta kétszer érkezik hozzánk.

Szeretnénk részesei lenni az alkalomnak: amikor egy család, baráti társaság, régi ismerősök az asztal köré gyűlnek, és jókat beszélgethetnek a szeretteikkel, elfelejthetik mindennapi gondjainkat és felüdíthetik a lelküket is.

Házirend

Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
12:00-23:00
Kedd
12:00-23:00
Szerda
12:00-23:00
Csütörtök
12:00-23:00
Péntek
12:00-23:00
Szombat
12:00-23:00
Vasárnap
12:00-23:00