Vértes-Vet Állatorvosi Rendelő Állateledel és Állatpatika
Állatorvos
Tatabánya

Leírás

Amit kínálunk

Jelenlegi rendelőnkben igyekszünk szakmailag minőségi munkát végezni, kiszolgálni az állattartókat és kedvenceiket: kutyákat, macskákat illetve kedvtelésből tartott kisemlősöket, rágcsálókat, hüllőket és madarakat gyógyítunk.

Az általános állatorvosi beavatkozásokon és oltásokon kívül, belgyógyászati, lágysebészeti és szülészeti ellátással állunk a gazdik rendelkezésére.

A belgyógyászati betegellátás alapja az igen alapos fizikális vizsgálat, ami még egy oltás esetén is elmaradhatatlan.

Az ambuláns ellátás mellett lágyszervi és szemészeti műtéteket végzünk.

Az úgynevezett képalkotó diagnosztikai eljárások közül ultrahang készülék áll rendelkezésünkre, mely segíti a pontos diagnózis felállítását, így mihamarabb megkezdhető az állatok szakszerű és célzott kezelése.

Amennyiben nincs lehetőség az állatok helybeli szakellátására a tulajdonosoknak felajánljuk ennek lehetőségét és beutalóval továbbítjuk megfelelő szakrendelésre kedvencét.

Történetünk

Az állatorvosi rendelő, melyet 1996-ban dr. Maklári-Kis Balázs alapított, először a Béla Király (akkor Kilián) körtéren egy kicsiny, alig egy vizsgálóhelyiségnyi (30 m2-es) területen kezdte meg működését, mint a „Körtéri Állatorvosi Rendelő”.

1997-ben bővült az addig egyszemélyes rendelő dr. Szlezák Szilárd állatorvossal. 2002-ig az állatorvosi tevékenység a kedvtelésből tartott állatok ellátásán túl a gazdasági haszonállatok kezelésére is kiterjedt.

A csapat 2000-ben gyarapodott két doktornővel. A létszám bővülése lehetővé tette, hogy a szakorvosi feladatokat három állatorvos lássa el, míg dr. Maklári-Kis Balázs egyre kevésbé praktizált, inkább, mint ügyvezető tevékenykedett. Fiatal, dinamikus csapat látta el a kisállatok gyógyításával járó fontos feladatokat a lehetőségek adta szűkös keretek és szerény felszerelések korlátai között. A fiatal állatorvosok egy jól összeszokott csapatban dolgoztak, odaadással segítettek az állatokon és törődtek a gazdikkal, de mindegyikük álma egy tágasabb, jól felszerelt rendelő volt, ahol minden vizsgálatot egy helyen tudnak elvégezni. „Az álmok olykor valóra válnak, csak elég kitartóan kell bennük hinni.”

A mondás igaznak bizonyult, a régi „Körtéri Rendelő” 2002-ben egy sokkal tágasabb (160 m2-es) és számos új lehetőségekkel bíró helyszínre költözhetett, az Aradi Vértanúk terére, a régi „Vértes étterem” helyére. Az állatorvosi rendelő így kibővült egy Állateledel, felszerelés és Patika bolttal, melynek bejárata a rendelővel ellentétes oldalon található, de közvetlen kapcsolatban áll az egyik vizsgálóhelyiséggel. Ezenkívül megnyílt a kutya-, és macska kozmetika is, ahol az állatok hangulatos, igényes, antik bútorokkal berendezett környezetben szépülhetnek. A rendelő műszerezettsége is sokat fejlődött, két vizsgáló- és kezelő, külön műtőhelyiség és korszerű altatógép áll most már rendelkezésre, amely a kisállatok korszerű és biztonságos altatásához nélkülözhetetlen. Hasüregi ultrahangos vizsgálatokat és EKG-vizsgálatot tudunk végezni, rendelkezünk ultrahangos fogkő-eltávolító berendezéssel, és a közeljövőben a röntgenkészülék is beüzemelésre kerül, szélesítve ezzel a belgyógyászati diagnosztikai lehetőségek sorát. Helyben elvégezhető hematológiai (vérkép) és biokémiai vérvizsgálatokat végzünk korszerű laboratóriumi automata segítségével.

2007-ben a váróterem felújítására is sor került, így a várakozás percei kellemesebb és nagyon hangulatos körülmények között telhetnek el.

2010-ben megnyertük a Kedvencek Állatorvosa Díjat, mely a legjobb visszajelzést adta, hogy elértük célunkat: a tulajdonosok elégedettek a munkánkkal.

2013-ban az Állateledel, felszerelés és Patika bolt egy ALPHA ZOO üzletté bővült, mely az első magyar tulajdonú, állateledelt és felszereléseket kínáló üzlethálózat része. Az ALPHA ZOO-ban minden megtalálható, amire egy kisállatnak, illetve gazdijának szüksége lehet. Boltunk kedvező árakon kínálja a legelismertebb és legmegbízhatóbb magyar, illetve külföldi gyártók termékválasztékát. A hálózat szakmai hátterét az ország legmeghatározóbb, állatgyógyszereket, állateledeleket, és állatfelszerelési cikkeket gyártó, forgalmazó vállalata, a 20 éves állatkórházi és állatorvosi szakmai múlttal rendelkező Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. adja. Szakembereinek kiemelkedő tudása és az évtizedek során összegyűjtött tapasztalatok jelentik a garanciát arra, hogy az ALPHA ZOO minden kedvenc számára a legmegfelelőbb terméket kínálja, legyen szó akár felszerelésekről, akár eledelekről, akár pedig gyógyszerekről.

2014-2015-ben újabb korszerűsítések vették kezdetét, átépítésre került a műtőtermünk, valamint beüzemeltük a digitális röntgent.Házirend

Szolgáltatások

Szolgáltatások gazdiknak
Szolgáltatások kutyusoknak

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
08:00-20:00
Kedd
08:00-20:00
Szerda
08:00-20:00
Csütörtök
08:00-20:00
Péntek
08:00-20:00
Szombat
09:00-16:00
Vasárnap
09:00-12:00