Vezér Állategészségügyi Centrum
Állatorvos
Debrecen

Leírás

A Vezér Állategészségügyi Centrum 1999 áprilisában nyitotta meg kapuit páciensei előtt- kutyák, cicák, kis rágcsálók, díszmadarak, hüllők- orvoslására szakosodva.

   Az általános betegellátás mellett speciális belgyógyászati (bőrgyógyászat, kardiológia...)vizsgálatok, sebészeti (ortopédia, neurológiai, hasi, mellkasi és szülészeti) műtétek, és egzotikus állat kezeléseket végzünk.           

   Nyitvatartási időnkön túl hétköznap 22:00-ig és hétvégén, ünnepnapokon 16:00-ig állunk rendelkezésére az azonnali sürgősségi betegellátást igénylő pácienseink számára. A sürgősségi betegellátáshoz nélkülözhetetlen laboratóriumi vizsgálatok helyszínen történő azonnali elvégzésére is lehetőségünk van. Különböző kiegészítő vizsgálati eszközök segítik munkánkat: hasi és szív ultrahangvizsgáló készülék, röntgen gép, EKG, endoszkóp, melyek segítségével megpróbáljuk minél gyorsabban diagnosztizálni a hozzánk behozott állatok betegségeinek okát. 

  Azon betegeinken számára, melyek helyszíni sürgősségi ellátásra szorulnak, vagy gazdijai nem tudják szállításukat megoldani az ország egyik legjobban felszerelt állatmentőjével állunk rendelkezésére. A folyamatos intenzív betegellátást igénylő állatok részére bentlakó kórházi kezelést biztosítunk.

  Alapító állatorvosaink: Csürke Csaba és Dancsházi Tibor, több évtizedes szakmai gyakorlattal, valamint kisállat klinikus szakállatorvosi diplomával rendelkeznek, tagjai a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesületnek.

 Rendelőintézetünk az Állatorvostudományi Egyetem oktató kórházaként funkcionál a kisállat klinikus szakállatorvosok gyakorlati képzése során, és részt vesz az állatorvostan hallgatók gyakorlati képzésében is. A klinikai szolgáltató munka eredményességéhez hozzájárul szakembereink odaadó munkája, az állatok iránti tisztelete, szeretete.

  Állatpatikánk, kisállat-felszerelési és ápolási cikkeket, valamint tenyésztői és különleges táplálkozási igényeket kielégítő állateledeleket forgalmaz, melyet 2008-ban webáruházzal bővítettünk. A betegellátás magasabb színvonala érdekében 2010. második felétől recepció is segíti a folyamatos betegellátás hatékonyabb szervezését.

  2019 július 8-tól új épületbe költöztünk itt már lehetőségünk van hidroterápiás kezelések végzésére, kutyakozmetika üzemeltetésére és egyéb új szolgáltatások bevezetésére.


Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

CT
Laparoscopia
Endoszkópos vizsgálat
Sebészet
Ortopédia
Neurológia
Belgyógyászat
Bőrgyógyászat
Ultrahangos vizsgálatok
Egzotikus állatok gyógyászata
Összes mutatása (15)

🐾 Gazdiknak

Vásárlás
Parkolás

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
08:00-20:00
Kedd
08:00-20:00
Szerda
08:00-20:00
Csütörtök
08:00-20:00
Péntek
08:00-20:00
Szombat
09:00-12:00
Vasárnap
09:00-12:00

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.