Völgy-Vendégház
Szállás
Bátaszék

Leírás

VIDÉKI NYUGALOM

Tolna megye megyeszékhelyétől, Szekszárdtól 23 km-re található vendégházunk, a Tolna-Baranyai dombvidék Völgység elnevezésű kistáján. Csendes és nyugodt, pihenésre kiválóan alkalmas környezet.

WELLNESS

Vendégházunkban lehetőség van kültéri fűtött dézsa, beltéri infraszauna használatára is. Igény szerint frissítő svédmasszázsra is lehetőséget biztosítunk.

SZOBÁINK

Férőhelyek száma: 8+2 fő

A Völgy Vendégház szobái egymásbanyíló helyiségek. A belső szobában 3 férőhelyet tudunk biztosítani, míg a középső szobában további 2 személy és az első szobában 3 fő tud aludni.

Pótágyazhatóságra is van lehetőség, így + 2 főnek tudunk szállást biztosítani.

Minden szoba TV készülékkel van felszerelve, valamint a WIFI jel is elérhető minden helyiségből.

A szobákban beépített szekrények találhatóak, melyben kényelmesen el tudnak pakolni vendégeink.


Házirend

Háziállat behozatalára a szállásadóval történő előzetes egyeztetés után van lehetőség melynek a napi díja 2.000 Ft/éj. Minden esetben kérjük az állat gazdáját, hogy az állattal kapcsolatos igazoló dokumentumot hozza magával, a biztonságát szavatoló egyéb kiegészítő felszereléssel együtt. Az állat károkozása a Vendéget terheli.

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Szállás
Pihenés
Dézsafürdő
Szauna

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.