Wine&U
Bár
Budapest

Leírás

Borok szívből | Rólad szól | Csak lazán

BPNA award 2018 & 2019 Legjobb borbár / Best Winebar

Az elmúlt két évben rengeteg kóstolón megfordultunk, sok pincészetet látogattunk meg személyesen. Ezen élményekből, és a MÁSKÉPp-ből tanultakból alakult ki a végleges terv idén januárban, amikor elkezdtünk helyet keresni, engedélyek után szaladgálni, később felújítani és a borászokat megkeresni, no meg persze Ákost is meggyőzni, akiről mi már 1 éve tudtuk, hogy ő lesz nálunk, csak még ő nem sejtette:). Nem volt egyszerű az emúlt 6 hónap, de kérdés nélkül állítjuk, hogy nagyon megérte. Egyrészt mi magunkban is hosszú utat tettünk meg, hogy vállt vállnak vetve, minden nehézséget legyőzzünk. A stafétát egymásnak adva, valamelyikőnknek mindig volt még egy kicsivel több ereje és kitartása, hogy vigye tovább az álmot, ne csüggedjünk, lássuk a célt magunk előtt. És sikerült… az érzés leírhatatlan. Elmlékszem a megnyitó napjára, 2017. június 29., 18 óra környéke, amikor megérkeztek az első vendégek, barátok. És a hely pontosan azzá változott, amit álmodtunk. A fehér antikolt bútorok, amiket napokon át válogattunk egyesével, a csodálatos pult, amit egy hupilila fémkonténerből rángattunk elő 40 fokban, a színes párnák, amik után mennyit jártunk, hogy megtaláljuk, az utolsó fuga csík is, amit napokon keresztül csiszatoltunk, hogy tiszta legyen, a logo, amit egy nagyon jó barátunk készített 40 különböző ötlet mentén egyensúlyozva, beépítve a régit és az újat, Gyula, a szódagép, ami a készülődés közben sokszor hozott enyhülést, a borok a falon, és még sorolhatnám. A csodálatos a helyben, hogy minden egyes apró részletben benne vagyunk, mert a képzeletünk teremtette, a mi kezünk munkája. Még most is libabőrözöm ha eszembe jut az érzés… és kicsit talán a szemem is elfelhősödik, ilyen az, amikor az álom megvalósul. Mindegy mennyi nemalvás, mennyi munka, mennyi idegesség, mennyi – mennyi minden. Megérte! Kinézetében és szellemiségében is azt képviseli, ami szerintünk egy minőségi helyet jellemez. Mert mi nem csak borokat árulunk, mi élményt adunk. Nálunk a vendég az első, mert nélkülük nem valósíthatnánk meg az álmunkat.

Íme hát a mi három pillérünk és egy kis magyarázat hozzá, hogy mit is takar a Wine&U név:

Borok szívből - Csillogószemű – jó értelemben vett – kicsit őrült borászok, gyönyörű, egyedi tételek sztorikkal és saját élményekkel.

Közel 80 különleges, kis pincészettől érkezett tétellel várjuk a vendégeinket. Mindegyiket egyessével, magunk válogattuk, minden pincészetet meglátogattuk. Megnéztük a földet, a tőkéket, a hordót és ami a legfontosabb, beszélgettünk a borászokkal is. Az elméletünk, hogy az a bor lehet csak tökéletes, amiről a borász csillogó szemmel mesél nekünk:) Egy pohár bor, az nem sok, de ha mellé tesszük a történetét, a származását, az embert, családot, aki készíti, akkor élményt kapunk. Az a célunk, hogy azt az élményt hozzuk el a Bárba, amit mi is a látogatások alkalmával a borászoktól kaptunk. Önkéntesen azt a küldetést választottuk, hogy megmutassuk az embereknek, milyen csodás, különleges, egyedi borok születnek Magyarországon és - hamarosan már - a határainkon túl. Rendszeresen szervezett borkóstolóinkon személyesen is találkozhatsz a borászokkal, hallhatod a történeteiket, zárhatod szívedbe őket – ahogy mi is tettük.

Rólad szól – Mindegy mi van a fejedben, az tökéletes, te csak légy Önmagad ( a többit segítünk elengedni és/vagy megfejlődni :))

Saját magunk fejlődése mindig csak onnan indulhat el, ha elfogadjuk, hogy milyenek vagyunk most. Innen a mondat: Mindegy mi van a fejedben, az tökéletes, innen indulunk – ha szeretnél. Az önfejlesztés nem megy parancsra, és senkit nem lehet rákényszeríteni. Amit mi adunk, az egy elfogadó hely és közösség, ahol meghallgatunk. Együtt nevetünk és komolyodunk el, fedezzük fel a mindennapi bosszúságokat, bánatokat és mulatságos helyzeteket. Lehetőséget teremtünk, hogy Önidőt teremts, beszélgess, vagy ha arra vágysz, csak csendben igyál egy pohár bort, jó sört. Ha továbbmennél, részt vehetsz önismereti társasestjeinken, ahol 6 -8 idegen vagy ismerős gyűlik össze játszani, mesélni. Az estek gerincét különböző önismereti játékok adják, mint a Dixit, Identity, Storykocka, Lélekpillangó, és bármi, amiből felszabadult játékot tudunk varázsolni.

Céges csapatépíőinknél, baráti társaságoknak szervezett programjainkál is hasonló a cél, nem egy 25 ezredik ivós estét kínálunk, hanem élményt. Történjen valami ami meglepő, izgalmas, elgondolkodtató vagy éppen vicces. Kínálatunkban 6 féle program közül lehet választani, rövidebb (2 órától) – hosszabb (8 óra) időtartammal.

Csak lazán – Dobd fel a lábad a sámlira, érezd magad otthon! Nekünk te vagy a fontos, neked köszönhetjük az álmunk megvalósulását.

Engedd el magad! - Ez a fő üzenet.


Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Bor
Barátságos kiszolgálás

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
Zárva
Kedd
16:00-23:59
Szerda
16:00-23:59
Csütörtök
16:00-02:00
Péntek
16:00-02:00
Szombat
16:00-02:00
Vasárnap
Zárva

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.