Zip's Beer & Tapas
Étterem
Miskolc

Leírás

A zip's BEER & Tapas a zip's brewhouse második, kombinált gourmet italozója és falatozója Miskolc legélénkebb éjszakai terén, a Szinva teraszon, 20 sörcsappal.

A jól bevált és jól ismert zip's BEER & Restaurant mellett másképp kellett megformáznunk mindazt, amit képviselünk, és amit még izgalmasnak tartunk a nagyvilágban. Ezért a zip's BEER & Tapast három erős talapzatra emeltük. Olyanokra, amelyekben bármikor vakon hiszünk, és amiket egy saját utazáson is megállíthatatlanul próbálgatunk!

Craft sör — kreatív tapasok — magas bárkultúra

Ezt a triót — ami már magában is merénylet a közönségre — csakis magas minőségben kínáljuk. Marad a fókusz az italkultúrán, azon belül is főleg a craft sörön. Ebben a gasztro-gócpontban a zip's brewhouse saját söreit kínáljuk. Ez a zip’s craft beer bár-profil kap méltó társat különböző magyaros és nemzetközi tapasok formájában.

Tapasfogalom egyértelműsítő

A tapas spanyol eredetű, különböző típusú — eredetileg — italkísérő falatka. Lehet kis szendvics, koktélfalat, mártogatós, sajt, sonka, kolbász, nyárs, saláta, de a ropogtatnivalótól a rántott mindenen át a miniserpenyős egytálételig bármi, ami amennyire kicsi, annyira ízbomba.

Tapasok minden évszakra, minden hónapra

Egész évben kínálunk állandó, signature tapasokat, az évszakoknak megfelelő variációkban. Tapasainkhoz igyekszünk az elérhető legnagyobb arányban csak minőségi, lehetőleg kistermelői alapanyagokat felhasználni.

Tapasok két napszakra

Hisszük, hogy a tapasok, mint jó titkosügynökök, minden alkalomhoz megfelelően tudnak beöltözni. Így túl az eredeti italkorcsolya-funkción, egész napi étkezést rendezünk meg tapas-akciófilm formájában:

  • Heti Ebédidény Tapastrió, ami a mi válaszunk a déli menüre
  • tapas-vacsora, ami egy tapas-show három kategóriában

Tapasos koncepciónk lényege, hogy kisebb mennyiségű, változó falatokból magatoknak válogathattok össze főételnyi adagot.

Tapasok minden étrendhez

A napi ebédmenü-ajánlat teljesen egyedi — tapasosított verzióban csalogat. Egyetek hárométkezésnyi változatosságban, és fizessetek csak egyszer! Hát nem ez az évezred üzlete?

fitt — gluténmentes — laktózmentes — vegán — vegetáriánus

A tapasok freestyle variálhatósága nekünk is nagy szabadságot és kreatív teret ad, hogy teljesítsük eddigi kívánságaitokat, és mindenkit táncba hívjunk velük.

A 'Tapas alkalmi programjai:

Sör-gasztroszínpad

A nyári szezonban a Szinva teraszon tartjuk ezeket az összetett programokat. Vendég-gasztrofelépőket fogadunk, akik hozzák specialitásaikat. Érkezhetnek grillmesterek, koktélmesterek, pizzamesterek. A lehetőségek száma szinte végtelen. Szeretnénk rendszeresen meghívni és megmutatni Nektek azokat a kollégákat, akiknek a mesterségéért lelkesedünk. Mi pedig söreinket adjuk melléjük.

Gin & Grill

Egy este, amikor söreink egy sorral hátrébb ülnek, és egy másik közkedvelt, nagyvilági hódítónak adják át a folyékony főszerepet: a gin-toniknak. Díszes-ízes gin & tonik párosításoké a főszerep egy-egy forró délutánon, majd utána a reflektorfény egy még forróbb éjszakán, az alkalmi szabadtéri bárban. Azzal, hogy grillszerszámokat ragadunk és kitoljuk a szuperhaladó grillsütőnket a ház elé, a harapható kulináriával is egyenrangúan tartjuk a lépést. Már csak a zene hiányozna, de az sem hiányzik. Fellép: DJ zip's.

Kultúrkocsmaest

A zip's BEER & Tapas csatába szállt a kocsmakultúra fellendítésért. A kultúrkocsmaest nem más, mint különböző, de lehetőleg sörgasztronómiához szorosan köthető témákban, kóstolóval egybefűzött ínyenc szellemi táplálékfogyasztás. A programsorozat nagy sikerrel indult, és volt már vendégünk Katona Csaba országos sörtörténész, Kardos-Horváth János, a Kaukázus együttes Petőfi-díjas dalszerzője, Rácz Zoltán, a Jameson márkanagykövete, valamint a Felelős Gasztrohős szervezet is, de megyünk tovább.


Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz
Eledel
Állatbarát

🐾 Gazdiknak

Kávé
Bor
Saláta
Sör
Kézműves sör
Snack
Koktélok
Reggeli
Leves
Alkoholos italok
Összes mutatása (12)

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Nyitvatartás

Hétfő
Zárva
Kedd
11:00-22:00
Szerda
11:00-22:00
Csütörtök
11:00-22:00
Péntek
11:00-02:00
Szombat
11:00-02:00
Vasárnap
Zárva

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.