Thermal Hotel Visegrád
Szállás
Visegrád

Leírás

A négycsillagos superior szálloda teljes körű kényelmet és első osztályú szolgáltatásokat nyújt a felfrissülni, pihenni vágyó wellness vendégek és az ideális környezetet kereső konferencia résztvevők számára.

A szállodában 164 db kétágyas szoba és 10 lakosztály került kialakításra. A szobák és a lakosztályok is garantált feltöltődést biztosítanak, legyen szó párokról, családokról, baráti társaságokról, üzleti utazókról. 

Összenyitható családi szobáink választása esetén, a szülőknek egymásra, a nyugodt kikapcsolódásra is jut idejük. Kérésre baba- és gyermekbarát eszközöket is bekészítünk. 6 éves kor alatt a gyermekek ingyen pihenhetnek nálunk. 

Prémium szobáinkhoz a következő extra bekészítések tartoznak: Nescafé Dolce Gusto kávéfőző, érkezéskor 0,75 l ásványvíz, Vintage Beauty kozmetikai ajándékcsomag.

Különleges hangulatú Lepence Spa wellness részlegünkön, közel 3000nm alapterületen, 7 db medencével, szaunaparkkal és tepidáriummal várjuk vendégeinket. 

Játszószobánk már 1 éves kortól ajánlott. Újonnan kialakításra került játszóterünk izgalmas játékokkal várja a nagyobb gyerekeket is! Kabalaállatunk, Visi Mókus is népszerű kedvence kis vendégeinknek. Animátoraink az év minden napjára készülnek programokkal, hogy még izgalmasabbá tegyék a pihenést az egész család részére!

A Dunakanyar és Visegrád további remek aktív kikapcsolódási lehetőségeket biztosít. 

Szállodánk kisállatbarát; mindegyik típusú szobánkba Örömmel fogadjuk Vendégeinket kedvencükkel együtt.

Házirend

Sok szeretettel köszöntjük Önt és házi kedvencét szállodánkban. Kérjük, figyelmesen olvassa el és tartsa be kutya etikettünket, mind az Ön, mind pedig a többi vendég zavartalan pihenése céljából.

 • A kisállat elszállásolásának a díja 5 000 Ft / éjszaka, mely költséget szobaszámlájához terhelünk. Bekészítésként kutyaszőnyeget és etetőtálat biztosítunk.

 • Kérjük a szálloda területén, a szobáján kívül, kutyáját mindig tartsa pórázon. Harapós és kiszámíthatatlan természetű kutyák esetében szájkosár használata kötelező.

 • Ha nem biztos benne, merre engedheti el kutyáját a szálloda környékén, kérdezze recepciós kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére.

 • Ne hagyja kutyáját egyedül a szobában olyan hosszú időre, ami alatt szeparációs szorongást mutathat (pl. ugatás, ajtó kaparás). Mielőtt közös vakációra indulnak, ellenőrizze, hogy kutyáját egyedül lehet-e hagyni idegen helyen.

 • Kérjük, jelezze a szálloda dolgozói felé, ha kutyája a szobában pihen, a kilincsre akasztható táblával, melyet a szekrényben talál.

 • Kérjük, hogy a szállodai ágyakra, bútorokra semmilyen esetben ne engedje fel kedvencét.

 • Amikor csak tudja, vigye sétálni kutyáját, és amennyiben a kutyus a szálloda bármely területén ürülékét hátra hagyja, kérjük azt feltakarítani, illetve - a lehetőségekhez képest - ezen tevékenységeket a szállodán kívül elvégeztetni. Kutya kukát és zacskót a főbejárat mellett talál.

 • Tájékoztatni szeretnénk, hogy a szálloda kertjében a kedvencek sétáltatása nem megengedett.

 • Az étterembe és egyéb vendéglátóhelyekre, a fürdőbe és a wellness & spa részlegbe kutyát/kisállatot bevinni szigorúan tilos.

 • A szállodai szobában és egyéb részlegeiben bárminemű, az állat által okozott kárért a Gazdi teljes anyagi, jogi és erkölcsi felelősséggel tartozik.

 • Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy kutyabarát szobáinkat naponta kötelezően ellenőrizzük, ill. kérjük vegyék figyelembe, hogy elutazáskor a szoba elhagyása és a kijelentkezés előtt munkatársaink ellenőrzik szobájukat.

 • Kérjük szépen, vegyék figyelembe, hogy szállodánkba esetleg kutyákat nem kedvelő vendégek is érkezhetnek, ezért mindig tartsa kontroll alatt kutyáját és ne engedje neki, hogy bárki felé kérés nélkül közeledjen.

Alapvető elvárások a szállodába érkező kutyákkal szemben:
 • Ne legyen agresszív se emberekkel, se más kutyákkal szemben!

 • Ápoltan érkezzen a szállodába.

 • Bolhák ellen védve legyen.

 • A hatóságilag kötelező oltásokkal rendelkeznie kell és ezt a gazdának tudnia kell bizonyítani.

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ivóvíz

🐾 Gazdiknak

Pihenés
Szállás
Étterem
Bár
Parkolás
Biciklik
Sport
Wellness
Játszóház
Játszótér

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.