Vel-Vet Állategészségügyi Centrum
Állatorvos
Martonvásár

Leírás

Talán az állatorvosok kisebb csoportjához tartozva én nem azért lettem állatorvos, mert szerettem az állatokat. 30 éve vidéken felnőve a hajnalban visító sertések hangja, az átvágott nyakú baromfiak, megnyúzott nyulak és a rövid láncon tartott kutyák, nem igazán szolgáltak kellemes élményként egy gyereknek az állattartással kapcsolatban. A családi hagyomány miatt a gyógyítás és az orvostudomány iránti érdeklődés vitt az állatorvosi pályára, ugyanis a nagypapám humán orvos volt. Az általános iskola alsó tagozatától kezdve az orvosi pályára való készülés határozta meg az életemet. Az állatok iránti fokozottabb érdeklődés a középiskola elvégzése után az Állatorvostudományi Egyetem Szülészeti Tanszékén eltöltött egy év munka után alakult ki. Itt már az állatokkal való foglalkozás pozitív élményei voltak meghatározóak, az állatorvoslás területén belül is leginkább a szívmelengető dolgok megtapasztalása, új életek világra jövetelének segítése, kevésbé beteg állatok gyógykezelése. Az egyetem elvégzése közben az állatokkal való törődés és az orvostudomány iránti elkötelezettség jól jelezte számomra, hogy a lehető legjobb élethivatást választottam. Az diploma kézhez vétele után az egyik jó nevű székesfehérvári kisállatklinikán szereztem meg a szakmai tapasztalatokat és ezzel együtt egy modern állatorvosi szemléletet. Életem nagy részét az állatok gyógyításának és a folyamatos szakmai fejlődésnek szenteltem. A minél szélesebb körű, korszerű tudás elsajátítása végett 2006-ban kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomát szereztem.

Orvosi tevékenységemet meghatározza az állatok jólétének biztosítása és az egészségük megóvása a korszerű állatorvosi ismeretek alapján. Mindennapos gyógykezelési munkám során nagyban törekszem az állatok fájdalmának és szenvedésének megszüntetésére és a beavatkozások során a szükséges lehető legkisebb fájdalomokozás elvének szem előtt tartására. Munkám során a talált, sérült állatok gyógykezelése kapcsán látom, hogy van még bőven tennivalónk ezen a téren is. Rendkívül fontosnak tartom továbbá, hogy a felelős állattartás mint eszme beivódjon a magyar társadalom tudatába, megelőzve ezzel az ártatlan állatok ellen elkövetett mindennemű bűncselekményt (elhanyagolás, állatkínzás), s azt a mérhetetlen mennyiségű szenvedést, amely mindezt átitatja.

2009-2013 októberéig 3 éven át vezettem a székesfehérvári Állatkórházat, ahol lelkiismeretes munkámnak köszönhetően 2011-ben a szakma nekem ítélte az Év Állatorvosa Díjat, valamint a gazdik szavazatai alapján két egymást követő évben is elnyertem a Kedvencek Állatorvosa Díjat.

Az állatkórházi munkát követően, magán állatorvosként is azon munkálkodom, hogy egyre több gyógyult, boldog páciens, s elégedett gazdi járjon közöttünk!

Házirend

Mit nyújt ez a hely?

🐶 Kutyusoknak

Ultrahangos vizsgálatok
Röntgen
Műtét
Védőoltások
Labor Vizsgálatok
Parazitológiai vizsgálatok
Szűrővizsgálatok

🐾 Gazdiknak

Parkolás

Értékelések

0

az 5 ből
0 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%

Vélemények

Térkép

logo
Te is jártál már úgy, hogy ki szerettél volna mozdulni, de a kutyusoddal nem engedtek be a kiválasztott helyre? Sajnos mi igen. Épp ezért jött létre a Kutyával. Az oldalunkon megtalálod a legjobb állatbarát és a kutyatartáshoz elengedhetetlen helyeket.
App Store
Google Play

Jogi dokumentumok

Copyright © 2024 - Kutyával. Minden jog fenntartva.